Hirdetés

Spike VGX - így castolj fingot a South Park: The Stick of Truth-ban

|

A Spike VGX-en kint voltak a South Park: The Stick of Truth és maga sorozat ötletgazdái, és nem is jöttek üres kézzel.

Hirdetés

A South Park: The Stick of Truth sajnos csak jövőre jelenik meg, mert a Ubisoft és a készítők úgy döntöttek, hogy a játék még nem érett meg a kiadásra. Ez az év erről szólt a Ubinál, de mi még mindig inkább várunk, mintsem hogy egy félkész címet kapjunk.

A South Park: The Stick of Truth a hosszú ideje futó és méltán híres sorozat alapján készült RPG, amiben nem hazudtolják meg magukat a fejlesztők. Jön Mister Furkó, rengeteg fingós poén és minden, ami South Park. Mivel a megjelenésre még várnunk kell, Trey Parker és Matt Stone ellátogatott a Spike VGX-re és hozott nekünk egy új trailert, ami nem csak a várakozás fájdalmát enyhíti, de kicsit többet is megtudhattunk belőle a játékból. Legalábbis ami a fingokat illeti. 

South Park: The Stick of Truth megjelenése 2014. március 7-én várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)