Hirdetés

Spike VGX - meglepetések, bejelentések és díjak szombaton

|

December 7-én éjfélkor indul a Spike VGX! Sok más mellett a Titanfall, a The Division, a The Witcher 3 és a South Park is szerepet kap.

Hirdetés

Közeledik a Spike VGX (korábban Spike VGA), ahol nem csak az év legjobb játékait díjazzák, hanem mindig esélyes, hogy egy-két új infót, trailert, vagy bejelentést is hallunk.

A Spkie VGX december 7-én, szombaton startol, helyi idő szerint 24:00-kor és mi természetesen minden eseményről beszámolunk majd. De mire is számíthatunk pontosan ettől az eseménytől? A Spike TV már elmondta nekünk, hogy a South Park: The Stick of Truth két készítője is ellátogat majd hozzájuk és hoznak egy új trailert a RPG-jükről.

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Square Enix is tervez valamit és csak remélni tudjuk, hogy az elkészített két előzetesük egyike legalább az új Tomb Raiderrel foglalkozik majd. Ezeken felül még számítunk a Respawn Entertainmentre, mert valami "hatalmas meglepetést" ígértek a Titanfallal kapcsolatban, de természetesen kint lesz a Quantum Break, a Broken Age, a Dying Light, a The Division, és a The Witcher 3 is, úgyhogy izgalmakban nem lesz hiány.

Tegnap a Nintendo is elmondta, hogy bejelentenek egy új WiiU-s címet, de ennél többet nem árultak el. Ez még csak a kezdet, számítunk még további meglepetésekre, ezért mindenképpen érdemes lesz most is velünk tartani.

Ti melyik játékra vagytok a leginkább kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)