Hirdetés

Spike VGX - Telltale-féle Game of Thrones bejelentés

|

Azt suttogták az utóbbi hetekben, hogy a Telltale egy Game of Thrones, vagyis egy Trónok Harca játékon dolgozik. A Spike VGX-en kiderült az igazság.

Hirdetés

A The Walking Dead és a The Wolf Among Us sorozatokkal az utóbbi években a korábbinál nagyobb népszerűségre szert tett Telltale Games egy újabb nagy franchise-t ölelt fel.

A Trónok Harca könyvben és sorozatban is zseniális, de sajnos a jó játékadaptációk egyelőre még hiányoznak a sorból. Most viszont a Telltale veszi kezébe az irányítást, és a The Walking Dead sorozatukból kiindulva elég jó esély van rá, hogy zseniális is lesz. A Telltale a Spike VGX-en már bejelentette, hogy a Gearbox Software-rel együttműködve megcsinálja a Tales from the Borderlands című játékot, de szerencsére a Game of Thronesos terveikről sem tettek le.

A Telltale a Game of Thrones esetében is igyekszik megfelelni a sorozat rajongóinak, és hasonlóan magával ragadó történetekkel telepakolni a játékot. Ahogy azt a stúdiótól megszokhattuk, ez is egy epizodikus játék lesz, viszont a tradicionális narratíva mellett „hatalmas csatákra" is lehet számítani. További részleteket majd csak később osztanak meg velünk, de egy fájdalmasan rövid trailer azért jött.

A Game of Thrones Telltale sorozat megjelenése valamikor 2014-ben várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)