Hirdetés

Spike VGX - ennyire lesz next-gen a Tom Clancy's The Division

|

A Ubisoft Massive és a Tom Clancy's The Division Spike VGX-es meglepetése is befutott, erre mindenképp érdemes egy pillantást vetni.

Hirdetés

Szegény Tom Clancy sajnos nem élhette meg, hogy a The Division a boltok polcaira kerüljön, de a játék érkezik, és a Ubisoft Massive mindenkit el fog kápráztatni vele.

A Ubisoft Massive a nevéhez méltóan hatalmas projektbe vágta a fejszéjét. A bejelentés óta eltelt hónapok baljós csendje szerencsére csak annyit jelentett, hogy a fejlesztők túlságosan el voltak foglalva a játék tökéletesítésével ahhoz, hogy a sajtóval beszélgessenek. De ennek most vége.

A most érkezett Tom Clancy's The Division trailer a Snowdrop Engine csodáját mutatja be, de sajnos a játékmenetről, illetve a történetről nem tudtunk meg belőle többet. A játék viszont gyönyörű lesz, váltakoznak majd a nappalok és az éjszakák, illetve gyönyörű fényeffektek és látvány vár majd minket.

Tom Clancy's The Division megjelenésének időpontja még nem tisztázott, de nagyon reméljük, hogy nem kell rá éveket várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)