Hirdetés

Spintires: Mudrunner - bővített kiadásban dagaszthatjuk a sarat

|

Az offroad járművekkel a lehető legkeményebb terepen való munkáról szóló játék egy új, felturbózott változata jelenik meg még ősszel Spintires: Mudrunner címmel.

Hirdetés

Ugyan tavaly volt egy nagyon furcsa vita, vagy talán inkább félreértés a Spintires fejlesztőcsapata, az Oovee és a játék kiadója között, úgy tűnik, ez mostanra megoldódott. A két cég egy újabb közös projektet jelentett be nemrég, ami az offroad szimulátor egy némileg kibővített változata lesz.

Hirdetés

A Spintires: Mudrunner az alapjáték mind a tizenkilenc vezethető monstrumát tartalmazza, az ezekkel való közlekedést pedig egy megújított grafikai és fizikai motornak köszönhetően még valószerűbb körülmények között élvezhetjük. Ezen felül az alapjáték öt különálló területét is egy nagy, szabadon bejárható világgá gyúrják össze a készítők, ahol akár a kooperatív módban négyen is játszhatunk, hogy kihúzhassuk egymást a sárból, ha elakadnánk. Az új változatban emellett egy új kihívásokat tartogató challenge mód is helyet kap, de a veteránokat nem csak ezzel, hanem az eredeti Spintires tulajdonosainak járó 50%-os kedvezménnyel is megpróbálják bevonzani a készítők.

A Spintires: Mudrunner október 31-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, ahol modtámogatást is kap.

Nektek hogy tetszik a felturbózott csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)