Hirdetés

Spintires: Mudrunner - jóféle off-road szimulátor közeleg

|

A Spintires: Mudrunner off-road vezetős szimulátorból egy pár percnyi játékmenet videót is kaptunk, üdítően új élményt remélhetünk tőle.

Hirdetés

A Spintires: Mudrunner az a fajta rétegjáték lesz, amit csak kevesen fognak kipróbálni, de ők várhatóan nagyon fogják szeretni. Az élmény meglehetősen filmszerű, főleg külső nézetben, de aki a szimulátor élményt helyezné előtérbe, az a volán mögé is ülhet, mivel lesz belső nézet is ebben a játékban. 

Hirdetés

Ehhez mérten a cucc elég jól néz ki, és a lenti videó nem csak a látvánnyal vág fel, de azt is megmutatja, hogy nagyjából milyen küldetésekre számíthatunk az egyjátékos vagy többjátékos részben.

A Spintires: MudRunner elsődlegesen a realizmusra koncentrál, így akiknek elege van már a Need for Speed féle árkád mókázásból, az biztosan szeretni fogja. A megjelenés október 31-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. RG már dörzsöli a tenyerét biztosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)