Hirdetés

Spirit of the North - egy rókával járhatunk be fagyos tájakat

|

Egy egyjátékos, atmoszférára és skandináv történetekre építő kalandjátékon dolgozik az Infuse Studio.

Hirdetés

A Spirit of the North egy különleges játék lesz. Nem kapunk se dialógusokat, se semmilyen direkt narratív leírást. Egy rókát alakítunk benne, aki összetalálkozik az északi fények őrével.

Hirdetés

Az őrző éppenséggel egy nőstény róka szellem, aki fontos része lesz a játéknak. Együtt fogunk utazni vele, miközben megtudhatunk majd fontos apróságokat az ég vörös fényeiről és a lepusztult világunkról. Egy trailert is kaptunk, amiből látszik, hogy meglehetősen hangulatos túra vár ránk.

A játékot egyelőre csak PS4-re jelentették be, de nem exkluzívként, hanem "először ott játszható" címként. Eszerint valószínűleg előbb-utóbb a többi platform is megkapja majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)