Hirdetés

Splash Damage: Az E3 alatt mutatkozik be új játékuk

|

Az Enemy Territory: Quake Wars után ismét FPS-sel jelentkezik a Spalsh Damage. A premierre az idei E3 alatt kerül sor.

Hirdetés

A multiplayer - azon belül is csapat alapú - FPS-ekre szakosodott Splash Damage az elmúlt hónapokban látványos csapatépítésbe kezdett, egymás után csábította át sikerjátékok (Killzone 2, Fable 2, stb.) kulcsfontosságú fejlesztőit.



Az erősítés oka egy korábbi üzleti megállapodásra vezethető vissza, ami a Bethesda és a Splash Damage között köttetett. Előbbi fogja piacra dobni az Enemy Territory: Quake Wars óta titokban dolgozó csapat legújabb művét.



A Splash Damage oldalán olvasható bejegyzés szerint a Bethesda európai főnöke, Sean Brennan árulta el egy interjúban a Gamesindustry.biz munkatársának, hogy a brit csapat műhelyében formálódó FPS-t az E3 alatt fogják leleplezni. Egyelőre nem tudni, hogy az Enemy Territory: Quake Wars által kitaposott útvonalon továbbhaladó, főként többszereplős játékmódokra fókuszáló címről, vagy egy erős történeti szállal, és izgalmas szóló kampánnyal is rendelkező shooterről van-e szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)