Hirdetés

Extraction - a Dirty Bomb nem vész el, csak átalakul

|

Úgy tűnik, a Brink fejlesztői átdolgozzák Dirty Bomb című játékukat, ennek gyümölcse lesz az Extraction.

Hirdetés

A fejlesztő Splash Damage tavaly novemberben jelentette be a Dirty Bombot, majd decemberben és januárban láthattunk egy kis pre-alpha játékmenetet belőle, de ezek után csend honolt a projekt körül - egészen mostanáig.

A Dirty Bomb kiadói feladatait eredetileg a Warchest nevű cég látta volna el, a helyüket viszont átvette a Nexon, a játék nevét pedig Extractionre cserélték. Legalábbis ez derül ki a legújabb kedvcsináló oldalból, ahol a Dirty Bomb szereplőire megszólalásig hasonlító karakterek láthatóak, egy Extraction felirat alatt. Ráadásul a sztori ismét London titokzatos megtámadásáról szól, így nem kell Sherlock Holmes-nak lennünk ahhoz, hogy összeillesszük a kirakós darabkáit. Addig is, amíg megemésztjük mindezt, itt egy kis Dirty Bomb gameplay:

Arról persze nem szól a fáma, mi áll a változtatás hátterében, de több, mint valószínű, hogy a Splash és a Warchest között problémák merülhettek fel, hogy ebben melyik fél a ludas, nem mernénk megtippelni. Lényeg a lényeg, az Extraction Ausztráliában, Európában, Új-Zélandon és Észak-Amerikában lesz elérhető, de hogy mikor, az egyelőre szintén rejtély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)