Hirdetés

Splatoon 2 - már biztos, hogy a folytatás érkezik

|

Nem az első rész felújított változata, hanem egy teljes értékű új Splatoon epizód debütál majd a Nintendo márciusban érkező új konzolján.

Hirdetés

A Nintendo elárulta, mik lesznek az első játékok melyeket már az új Nintendo Switch gépen próbálhatunk ki, és valószínűleg senki sem lepődött meg azon, hogy a Splatoon folyatása is köztük van. 

A Splatoon 2 bejelentésére a Nintendo Switch első leleplező videója óta számítunk, hiszen az egymást színes tintával lövöldöző mókás karakterek már abban a trailerben is feltűntek. Ekkora azonban még nem tudtuk, hogy egy folytatást látunk-e, vagy csupán az első rész átiratát Switchre. A második Splatoon játék új fegyverekkel, öltözetekkel, pályákkal és játékmódokkal bővíti a koncepciót.

A játék támogatja majd a Joy-Con és a Switch Pro kontrollereket is (az utóbbi megnevezés a klasszikus kinézetű irányítót takarja), valamint a célzást a mozgásérzékelős irányítókkal is elvégezhetjük. Az is kiderült, hogy online és helyi többjátékos módban is locsolhatjuk majd egymásra a festéket. Nézzétek meg a Splatoon 2 első kedvcsináló videóját: 

A Splatoon 2 megjelenés 2017 nyarán várható, pontosabb dátumot egyelőre még nem árultak el. A Nintendo Switch megjelenésével kapcsolatban itt találsz információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)