Hirdetés

Splatoon 2 - ilyen lesz az egyjátékos mód

|

Bár a Splatoon 2 esetében a multi áll a középpontban, ahogy az elődnél, úgy itt is készül a Nintendo egy kampánnyal. Nem is tűnik rossznak.

Hirdetés

A nyár folyamán várhatóan két fontos exkluzív érkezik Nintendo Switchre. Az egyik az ARMS lesz júniusban, ezt júliusban követi majd a Splatoon 2, és mindkettő mókásnak ígérkezik.

Ez utóbbit már kipróbáltuk, és tetszett, amit láttunk (még ha egészen olyan is volt az élmény, mint az első rész esetében), de az egyjátékos módot most láthatjuk először. Ebben egy eltűnt lány után kutatunk, de utunkat különböző ellenfelek, sőt, bossok próbálják majd elállni. A kampány lényege, hogy megtanítsa, melyik fegyver hogyan működik, és felkészítsen a többjátékos mód kihívásaira, de azért nem fogják összecsapni a sztorit. Remélhetőleg.

A Splatoon 2 egy kék és piros Joy-Cont tartalmazó Nintendo Switch csomagban is megvásárolható lesz, így ha még nincs konzolotok, de emiatt vennétek, figyeljétek majd a boltok kínálatát július környékén. Ősszel pedig egy zöld-rózsaszín Joy-Con kombó is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)