Hirdetés

Splatoon 2 - ingyenes tartalmakat és egyjátékos kiegészítőt kap

|

Az Octo Expansion egy új módot hoz, amiben egy amnéziában szenvedő octolinggel kalandozhatunk.

Hirdetés

A tavaly nyáron megjelent Splatoon 2-t a Nintendo láthatóan még sokáig szeretné életben tartani. Áprilisban egy ingyenes frissítés jön, a 3.0-s patch több mint 100 új felszerelést hoz, és a tavasz folyamán számos pályára számíthatunk még.

Hirdetés

Emellett elérhető lesz az X rang, ami az S+-nál is magasabb.

Nyáron jelenik meg az Octo Expansion, amiért külön kell fizetni, viszont cserébe 80 küldetésen át irányíthatjuk Agent 8-at, és megtudhatunk új részleteket már ismert karakterekről. A kaland egy földalatti létesítménybe visz minket, vadonatúj küldetéstípusokra számíthatunk, és aki végigjátssza, octolingként is küzdhet multiban. A csomag 19,99 dollárnak megfelelő összegbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)