Hirdetés

Splatoon 2 - új térképet festhetünk össze

|

Ingyenes letölthető tartalommal jelentkeztek a Splatoon 2 fejlesztői, amivel egy új pálya került a kínálatba.

Hirdetés

Tavaly novemberben a Nintendo belengetett 4 új Splatoon 2 térképet, melyek közül 2-t már korábban megkaptunk, a harmadik pedig ma érkezett. A Shellendorf Institute egy múzeumépület, ami látogatásunk után valószínűleg jócskán le fog értékelődni.

Hirdetés

A csatatér kétszintes: a felső emeleten egy üvegpadlón várakozva ugorhatunk ellenfeleink nyakába, akik valószínűleg öntudatlanul fogják bámulni a hatalmas csontvázat a pálya közepén. A GameXplain már csinált is egy videót, amiben bemutatja a csatatér sajátosságait:

A Shellendorf Institute már mindenki számára elérhető. A következő pálya az Arrowana Mall lesz, ami februárban fog befutni a jelenlegi tervek szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)