Hirdetés

Egy új Splinter Cell lehet a Ubisoft másik nagy meglepetése

|

A Tom Clancy's The Division 2 mellett más bejelentésekre is készül a Ubisoft, a legújabb szivárgások szerint pedig a következő Splinter Cell lehet az egyik.

Hirdetés

2013-ban jelent meg a Splinter Cell franchise legutóbbi része, a Blacklist, azóta pedig két reménysugár nyílt csak egy lehetséges folytatásra: hogy 2015-ben a Splinter Cell: Chaos Theory rendezője visszatért a Ubisofthoz, valamint hogy tavaly a kiadó vezérigazgatója azt mondta: ne aggódjunk, nem feledkeztek meg Sam Fisherről

Hirdetés

Sokkal beljebb most sem vagyunk a következő részt illetően, viszont egy gyenge bizonyítékunk már van rá: a kanadai Amazon oldalán ugyanis felbukkant egy "Tom Clancy's Splinter Cell 2018" elnevezésű adatlap, amelyen se dobozkép, se leírás, se platformok nem szerepelnek és a dátum is csak helykitöltő.

Mindez lehetne akár csak egy óvintézkedés is az Amazon részéről arra az esetre, ha a Ubisoft ezt a címet jelentené be idén, azonban egy másik, azóta törölt találat cáfolni látszik ezt az elméletet. Az alábbi képen jól látható az "E3TomClancy'sSplinterCell2018_PC" szöveg a modellszámnál, amely miatt arra következtetünk, hogy az idei E3-on fogja leleplezni a játékot a vállalat és ezt az Amazon talán már biztos forrásból tudja is. 

Persze mindezt ne vegyétek készpénznek, könnyen lehetséges, hogy kamu az egész vagy csak egy hiba. Az E3 2018-on kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)