Hirdetés

Splinter Cell: Blacklist - co-op mód trailer és új képek

|

Az új Splinter Cell: Blacklist trailer a lopakodós akciójáték kooperatív kampányából ad egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklistet fejlesztő Ubisoft Toronto egy újabb előzetest adott ki legújabb játékához, amiben ezúttal a kooperatív módot mutatják be.

aDaM egészen Párizsig zarándokolt el, hogy első kézből hozza el nektek az új Splinter Cell hírét, de azóta rengeteg új információval gazdagodtunk. Beszámoltunk nektek a Splinter Cell: Blacklist gyűjtői kiadásairól, mutattunk nektek hosszabb és rövidebb trailereket és most végre beszámolhatunk nektek a nagyon ígéretes kooperatív módjáról is.

A Blacklist co-op módjában Sam Fisher és a CIA ügynök haverja, Isaac Briggs négy különböző játékmódban, 14 pályán harcolhat együtt vállvetve az ellenséggel. Ami a legjobb az egészben, hogy nem csak a divatos online kooperatív módot rakták bele a fejlesztők a játékba, hanem osztott képernyőn is játszhatunk majd ketten, egy barátunkkal. Tudjátok, mint a régi szép időkben.

A két karakter bármelyikével lehetünk majd és az ígéretek szerint nem csak egymást kell majd fedeznünk, hanem különböző taktikákat is kell dolgoznunk, mert egy-egy szituációnak több megoldása is lehet. A Splinter Cell: Blacklist kooperatív kampányában olyan küldetéseket is csinálhatunk, amik az egyjátékos kampányban nem szerepelnek. 

A Splinter Cell: Blackist megjelenésére egészen nyár végéig várnunk kell, hiszen Európába majd csak augusztus 23-án érkezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)