Hirdetés

Splinter Cell - nem rossz ez, csak nehéz

|

Jade Raymond, az Ubisoft Toronto fejese szerint a Splinter Cell játékok nehézségük és összetettségük miatt lehetnek kevésbé népszerűek.

Hirdetés

Sikeres ugyan a Splinter Cell sorozat, még annak ellenére is, hogy olykor nem várt változások történnek benne (Michael Ironside is kiszállt). Mégis, közel sem játszanak vele olyan sokan, mint az Assassin's Creed vagy a Far Cry játékokkal.

Jade Raymond szerint ez azért van, mert a Splinter Cell nem éppen egyszerű. Szerinte a játék egyike a legösszetettebb és legnehezebb címeknek, emiatt volt kevésbé sikeres, mint a versenytársak.

Raymond elismerte, hogy a Splinter Cell: Conviction sokkal több akciót kínált, de hangsúlyozta, hogy a Blacklist visszatér a sorozat gyökereihez: a lopakodás alapvető eszközeivel kell majd dolgoznunk.

Hozzátette még, hogy a Splinter Cell a gondolkodó ember játéka. Okosan kell játszani, előre megtervezve a lépéseket, megfelelő felszerelést kell vinni a küldetésre. "Az izgalmak is ebből fakadnak, de ez egy másfajta játékélményt biztosít, mint a piacon található legtöbb cím".

A nemrég közzétett Splinter Cell: Blacklist stealth trailer is megerősíti ezt az irányvonalat: reméljük, az augusztusi megjelenést követően nem kell csalódnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)