Hirdetés

Splinter Cell: Blacklist - lopakodós gameplay trailer

|

Kikerült a legújabb Splinter Cell: Blacklist trailer, amelyben végre a széria egyik legjelentősebb elemén, a lopakodáson van a hangsúly.

Hirdetés

Az új részhez egyre több információ érkezik, volt már szó a Splinter Cell: Blacklist gyűjtői kiadás repülős, illetve repülő nélküli változatáról, sokkoltak minket, hogy Michael Ironside nem tér vissza szinkronszínészként, és volt már egy 8 perces Splinter Cell: Blacklist gameplay videó is.

Most az Eurogamer számára fenntartott trailer szivárgott ki. A sokoldalú Sam Fisher lopakodós akciózásait tekinthetjük meg ebben a két és fél perces videóban. 

Ubisoft nagy sikerű, Tom Clancy nevével fémjelzett játéksorozatának legújabb része augusztusban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, sőt még a Wii U-ra is. Itt tudjátok megtekinteni és letölteni az új, lopakodós Splinter Cell: Blacklist trailert, melyet jogi okokból nem szúrhatunk be ide, de csak egy kattintással vagytok így távolabb, ez pedig semmiképp nem lehet visszatartó tényező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)