Hirdetés

Splinter Cell: Blacklist - Spies vs. Mercs Classic trailer

|

Avagy kémek a zsoldosok ellen, ahogy azt az őseink csinálták. Új trailer a Blacklisthez, melyben a korábbi részekből átvett Spies vs. Mercs mód mutatkozik be.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist fogadtatása a tavalyi bejelentéskor, valljuk be, nem volt a vártnak megfelelő, de a Ubisoftnak azóta sikerült minket meggyőznie, hogy ez bizony egy jó játék lesz.

Számunkra már csak azért is különösen kedves, mert azon ritka játékok egyike lesz, mely magyar felirattal kerül a hazai boltok polcaira. Nekem személy szerint fáj egy kicsit, hogy a repülős gyűjtői kiadást csak az Egyesült Államok lakói kaparinthatják meg, de ez magán jellegű probléma. (Vagy nem vagyok vele egyedül?) Így vagy úgy, de itt a legújabb trailer, melyben a Spies vs. Mercs Classic módot ismerhetjük meg.

A többjátékos módban természetesen a TPS nézetből játszó kémek csapnak össze az eseményeket belső szemszögből átélő zsoldosokkal, méghozzá 2v2 csatákban. Aki multizott a korábbi Splinter Cell játékokkal, azt nem érheti meglepetés, aki viszont nem, annak eláruljuk, hogy a fő feladat nem az ellenséges csapat tagjainak likvidálása. A kémeknek három terminált kell feltörniük, a zsoldosoknak pedig értelemszerűen ezt kell megakadályozniuk. A Convictionből kimaradt játékmódnak egy továbbfejlesztett változata is játszható lesz, ami a Spies vs. Mercs: Blacklist nevet kapta, és itt már négy-négy játékos feszülhet egymásnak.

A Blacklist megjelenése augusztus 23-án esedékes, hamarosan tőlünk is előrendelhető lesz, exkluzív ajándékokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)