Hirdetés

Jónak tűnik a Splinter Cell: Blacklist Spies vs. Mercs

|

A legújabb Splinter Cell: Blacklist multiplayer trailer a Spies vs Mercs játékmenetét mutatja be, miközben a fejlesztők kommentálják az eseményeket.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist nem csak egy izgalmas egyjátékos kampányt hoz, hanem a multiplayer szerelmeseinek is kedveskedik pár kifejezetten izgalmasnak tűnő játékmóddal.

A Splinter Cell: Blacklist azon kevés AAA játékok egyike, amit majd magyar felirattal játszhatunk végig, de ha a kampánnyal végeztünk, akkor sem fogunk majd unatkozni, mert több online kihívás is vár még ránk. A Spies vs Mercs többjátékos módról már beszámoltunk nektek, de most érkezett egy új gameplay trailer, amiben az egyik fejlesztő játszik, és közben folyamatosan kommentálja az eseményeket.

A Splinter Cell: Blacklist kompetitív játékmódjában az egyik csapat külső nézetből irányítja a kémeket és különböző modulokat igyekszik meghackelni, a másik zsoldosokból álló csapat pedig mindent elkövet, hogy ezt megakadályozza, belső nézetből. A Splinter Cell: Blacklist megjelenése augusztus 23-án esedékes Magyarországon, de ha GameStaron előrendelitek, akkor még extra ajándékokat is kaptok a játék mellé.

Nektek hogy tetszik a Spies vs Mercs?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)