Hirdetés

Splinter Cell: Blacklist - Távirányítós repülő a gyűjtői kiadásban!

|

A Paladin nevű lopakodó repülőgép kicsinyített mása is a miénk lehet, ha beruházunk a Blacklist gyűjtői kiadásába.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist megjelenését pár hónappal elcsúsztatták ugyan a tervezetthez képest, de legalább egyszerre pöccinthetjük fel az éjjellátó szemüveget konzolos játékostársainkkal.

Pár órája még a Resident Evil: Revelations praktikus gyűjtői kiadásáról áradoztam, most pedig befutott - mit befutott, berepült - a Blacklist limitált összeállításának tartalma is. A játékon kívül megtalálható lesz benne egy 88 oldalas képregény, egy poszter, két kooperatív pálya, két játékbeli kiegészítő, és egy repülni képes, távirányítós Paladin lopakodó repülőgép, mely a játékban hősünk mobil főhadiszállásaként szolgál majd. Ejha!

A Splinter Cell: Blacklist augusztus 23-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a 'Paladin Multi-Mission Aircraft Edition' pedig konzolokon lesz elérhető, 169,99$-os áron (ez kb. 37,550 Ft-ot jelent).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)