Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - 5 óra csupán?

|

Egyes játékosok keveslik az új Splinter Cell játékidejét

Hirdetés

A singleplayer és a multiplayer aránya, jobban mondva a kettő értékállósága egyre nagyobb szerepet kap a megítélésben. A multiért, vagy a történetért veszünk játékot?

A Splinter Cell: Conviction esetében valószínűleg nem az egyjátékos kampány ilyen mérvű rövidségére számíthatott az az újságíró, aki írásában adott hangot ebből fakadó bánatának. Észrevétele szerint ugyanis a Splinter Cell: Conviction egyjátékos kampányának kivégzése nem került többe, mint 5 óra, ami jóval kevesebb az általa 8-11 óra közé saccolt átlagnál. És tény, hogy a co-op játékmóddal és a multival még évekig el lehet lenni, de szerinte a játékosoknak ettől még joga van a hosszabb történethez. ...ha már teljes áron veszi meg a játékot, bár ezt már én teszem hozzá. Főleg egy Splinter Cell: Conviction esetében, amiről egyébként a hamarosan megjelenő friss áprilisi GameStarban is kimerítő tesztet olvashattok. Ti hogy vagytok vele? Melyik a fontosabb? Játéka válogatja, vagy azért kellene valami standard?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)