Hirdetés

Splinter Cell Conviction - előrendelőknek bónusz jár

|

Nagyon sokan várják a lopakodós játékok koronázatlan királyának új részét - aki előre megrendeli, jutalmat kap.

Hirdetés

Persze nem minden arany, ami fénylik - az Splinter Cell: Conviction előrendelést a GameStop nevű boltban kell megejteni, amely meglehetősen külföldön található.

Nézzük tehát, mi is lesz a jutalom - azok a szerencsések, akik a GameStopnál (akár magában a boltban - előny az amerikai rokonság, akár online) rendelik elő a játékot, egy ingame tárgyat kapnak, mégpedig egy félautomata shotgunt. Erről túl sokat nem tudunk mondani, csak azt, hogy jobb, mint a sima shotgun és nem uncsi, mint a teljesen automatikus shotgun. Maga a bolt is legalább ennyire részletezi az akciót egyébként. Az online megrendelők e-mailben kapnak majd egy spéci kódot, amellyel le tudják majd tölteni a játékot, a személyes megrendelők pedig egy kis kártyát kapnak majd a boltban, amelyen félautomata shotgunt előhívó kód található.

Sok szerencsét minden jövőbeni Splinter Cell: Conviction játékosnak!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)