Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Eszméletlen story trailer

|

Egy tökéletes Splinter Cell: Conviction trailerrel lettünk most gazdagabbak.

Hirdetés

Egyáltalán nincs már olyan messze a Splinter Cell: Conviction megjelenése, ezért az Ubisoft idejét látta valami igazán ütős anyag bemutatásához.


Lányos apa lévén a visszavonult Samet különösen mélyen érinti gyermekének a halála, és hogy megtalálja a gyilkosokat, újra elő kell vennie a régi jelmezét. Korábbi munkáltatója ellen fordulva a szálak egészen magasra is elérnek, a bosszú mellett viszont más dolgokra is oda kell figyelni, mint mondjuk a város közepén felrobbantott, lopott orosz EMP bombával. S hogy ezeket honnan veszem? Hát a most kijött és felettébb ütős Splinter Cell: Conviction story trailerből. Nézni máris!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)