Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Fejlesztői napló magyarul 2. rész

|

A conviction.ogi.hu-s barátainknak köszönhetően egy újabb magyarított Splinter Cell: Conviction videóval lettünk gazdagabbak

Hirdetés

Legutolsó örömteli híradásunk a Splinter Cell: Conviction kapcsán annak kőbe vésett megjelenése volt. Halkan tesszük hozzá, hogy a sorozatos csúsztatás után már épp ideje volt egy sziklaszilárd megjelenési dátummal előállni.

Most pedig egy újabb jó hírrel szolgálhatunk, de ezért nem az Ubisoftot illeti a ceruzás kisötös. Barátaink a conviction.ogi.hu-nál megtartva jó szokásukat lemagyarították a Splinter Cell: Conviction fejlesztői videójának második felvonását is, így aki nem tudna külföldiül, már az is könnyűszerrel rájöhet a videó lényegére. Nézzük is gyorsan. Köszönjük OGI!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)