Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Insurgency DLC Pack bejelentés

|

Az Ubisoft bejelentette a legújabb Splinter Cell első komoly DLC-jét.

Hirdetés

Május 27-én érkezik Xbox 360 játékkonzolra és PC-re a Splinter Cell: Conviction kooperatív mókára kihegyezett kiegészítése, az Insurgerncy DLC Pack.



A 800 MS Pontért, illetve 10 dollárért vesztegetett csomag 250 Gamescore elérését biztosító öcsipontokon túl (nem is ez a lényeg ugyebár) négy új térképet csap hozzá a Denied Ops játékmódhoz, amelyben Archer és Kestrel ügynököket irányíthatjuk egy cimboránkkal vállvetve. Lesz itt kérem dokk (San Francisco), börtön (Portland), temető (New Orleans) és egy kutatólabor (Salt Lake City) is. Az Ubisoft tervei szerint a jövőben újabb DLC-k gondoskodnak majd arról, nehogy idő előtt járjon le a Splinter Cell: Conviction szavatossága.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)