Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Kőbe vésett megjelenés

|

Az Ubisoft kőbe véste a Splinter Cell: Conviction új megjelenési dátumát

Hirdetés

Négy évvel lettünk öregebbek, bölcsebbek és szebbek azóta, mióta 2006-ban az Ubisoft először tett ígéretet nekünk a Splinter Cell: Convictionről. De Sam, a két lábon járó csodafegyver családi bajokkal fűtött ötödik nekifutása, a számtalan csúszás és halasztás után végre megállapodni látszik. Hölgyek urak! 2010. április 13.

Semmilyen költÅ‘i eszközzel nem éltem akkor, mikor azt írtam, hogy az Ubisoft kÅ‘be véste a Splinter Cell: Conviction új és napra pontos megjelenési dátumát, mert valóban kÅ‘be véste azt. A franciák talán ezzel a kis poénnal szeretnék nyomatékosítani, hogy „namostaztánténylegmár". S hogy mi a poén? Hát ezek a képek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)