Hirdetés

Splinter Cell: Conviction Launch Party a Dunán - Gyere el!

|

Játék- és fegyverbemutató, akár 3D-ben is kipróbálható Splinter Cell: Conviction, versenyek, nyeremények, afterparty

Hirdetés

Sam Fisher, akit eddig ismertél, halott. Amerika ölte meg, amikor ügynöksége elárulta és elvette tőle lánya életét, az egyetlen dolgot, ami még emberré tette. Most, hogy elhagyta a Third Echelont, semmi sem állhat útjába, hogy megbosszulja lánya halálát. Az ügynök saját ügynöksége ellen fordul, és nincs, aki megállítsa. A Ubisoft újraírta a Splinter Cell sorozat történetét, az új rész pedig minden idők egyik legjobbjának ígérkezik.

Nagy szeretettel hívunk hát meg benneteket a Splinter Cell Conviction Launch Party-ra április 16-án 19:00 órakor Budapesten, a Jászai Mari tér mellett, a Margit híd lábánál a Rubin hajón, melyet az AN-TEC szervez nekünk. Hogy miért kell feltétlenül ott lenned? Mert megkapod mindezt:


· Próbakör a játékból számos Xbox 360 konzolon és ASUS Gamer laptopokon, AKÁR 3D-BEN IS AZ NVIDIA 3D VISION segítségével

· Játék bemutató, előadások több gamer oldal részvételével

· Krav-Maga bemutató és oktatás - Tóbiás Mátyás, a magyar Krav-Maga vezető oktatója avat be minket Sam Fisher harcművészetébe

· Bemutató Sam Fisher fegyvereiből

· Rengeteg SCC és Ubisoft nyeremény

· Splinter Cell Conviction verseny

· Játékos afterparty

· Ingyen és szinte ingyen italok

· Ha valakinek fogytán az életereje, a Medikit ellátásról nővérkéink gondoskodnak! ;)

· Egyéb meglepetések

És persze nem csak játszani lehet, hanem velünk találkozni is, mert kicsiny csapatunkból Duncan vezeti majd a műsort, mikor Flatline nem épp a Splinter Cell: Convictiont mutatja be Nektek.

Bár az este a legújabb részről fog szólni, a helyszínen a sorozat régebbi epizódjai is mind megvásárolhatók lesznek PC-re illetve Xbox 360-ra (Double Agent), ahogy a Conviction is normál illetve gyűjtői kiadásban Xbox 360-ra.
Akik regisztrálnak a játék hivatalos magyarországi oldalán vagy a Facebook eseményre, érkezéskor exkluzív SCC ajándékot vehetnek át. A leggyorsabbak Pre-Order Pack, a többiek pedig egy értékes SPAS12-es shoutgun kód büszke tulajdonosai lehetnek.

A belépés mindenkinek INGYENES!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)