Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Nem felhőtlen az indulás

|

Súlyos fagyásokat tapasztalt több Xbox 360 játékos. Az Ubisoft gyorsan reagált.

Hirdetés

Sajnos több játékos is akadt, akiknek nem sikerült olyan jól a z áprilisi GameStarban debütáló Splinter Cell: Conviction startja, mint ahogy azt szerették volna.

A felhőtlen játék helyett ugyanis egyesek szomorúan konstatálták, hogy az Xbox Live-hoz csatlakozva a Splinter Cell: Conviction egyszerűen lefagy a második pályánál A próbálkozások hamar megszülték az átmeneti megoldást, ami a konzol merevlemeze cache-jének letakarítását, majd újraindítását jelentette, Live kapcsolat nélkül. Az Ubisoft gyorsreagálású hadteste viszont egyből a probléma után eredt, és hamarosan ki is adták az első, már tölthető javítást, amely orvosolja ezt a kis malőrt. Nálatok voltak hasonló problémák? Reméljük, több ilyen nem lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)