Hirdetés

Splinter Cell: Conviction nyereményjáték - Válaszolj és nyerj!

|

Válaszolj a kérdésre, hogy Tiéd legyen a játékot is tartalmazó Splinter Cell: Conviction ajándékcsomag a szervezők jóvoltából!

Hirdetés

Oh' helló! Hogysmint? Ugye már javában fényezitek a lakkcipőt a holnapi dunai Splinter Cell: Conviction Launch Party-ra? Helyes! Ám ha még nem jutottál dűlőre ez ügyben, most adunk egy „kis" plusz motivációt.

Mert van ám a szervezők tarsolyábann egy értékes nyereménycsomag, amelyben a Splinter Cell pólón, füzeten és poszteren túl maga a Splinter Cell: Conviction játék is helyet kapott, Xbox 360-kompatíbilis verzióban. Egészen pontosan:

· Splinter Cell Conviction játék (X360)
· Splinter Cell Conviction poló
· Splinter Cell Conviction füzet
· Splinter Cell Conviction poszter


Hogy magadévá tedd ezt a szuper kis nyereménycsomagot nem kell mást tenned, mint az alant olvasható végtelenül egyszerű kérdésre helyesen válaszolnod, és válaszodat becses neveddel együtt elküldeni a nyeremenyjatek@gamestar.hu e-mail címre, „Splinter Cell: Conviction Launch Party" tárggyal. A helyes megfejtők között a holnapi Splinter Cell: Conviction Launch Party-n sorsolják ki a szerencsés nyertest, aki nyereményét is ott a helyszínen veheti majd át, tehát értelemszerűen jelen kell lennie. A kérdés pedig:

Melyik híres színész kölcsönzi Sam Fisher hangját?


Russel Crowe
Michael Ironside
Szabó Sipos Barnabás

Megfejtéseket nevetekkel együtt tehát a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk „Splinter Cell: Conviction Launch Party" tárggyal, április 16-án déli 12 óráig, vagy talán kicsit tovább. Persze nem csak ezért a nyereményért érdemes holnap vízre szállni a Splinter Cell: Conviction bulin. Rajtunk kívül lesz ott még PC-s és Xbox-os próbajáték, bemutatók, versenyek, csinos lányok és finom italok, valamint egyéb nyeremények is. És mindezt INGYEN! Játssz, gyere el, és nyerj! Infókért katt a képre:

Gratulálunk Fekete Nórának a nyereményéhez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)