Hirdetés

Splinter Cell: Double Agent Gyűjtői Változat

|

Úgy tűnik, a Ubisoft is ráállt arra a metodikára, hogy minden, nagyobb népszerűségnek örvendő játéksorozatának újabb részét több változatban is piacra dobja. A Splinter Cell: Double Agent rajongói beszerezhetik majd a játék gyűjtőknek szánt változatát.

Hirdetés

A csomag tartalmaz majd egy dokumentumfilmet "Egy titkos ügynök igaz története" címmel, valamint az MTV által készített kulisszák mögé betekintést engedő videoösszeállítás is helyet kap majd a bónusz korongon. Mindezt kiegészítő egy interjú Michael Ironside-dal, a Sam Fisher hangját kölcsönző mély hangú színésszel, illetve kapunk egy tippeket és trükköket tartalmazó kisfüzetet, négy, a neten is bemutatott kisfilmet, fejlesztői videókat, játéktrailereket, és jó néhány koncepciós rajzot. A játék október végén jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)