Hirdetés

Ingyenessé vált az első Splinter Cell

|

A Ubisoft harmincadik születésnapját júniusban a Prince of Persia: The Sands of Time, júliusban pedig a legelső Splinter Cell letöltésével ünnepelhetjük meg.

Hirdetés

Noha a Ubisoft ünnepli a harmincadik születésnapját, az E3 2016-tól kezdődően egészen decemberig mégis minket halmoznak el havonta egy ingyen játékkal. Júniusban ez a kultikus Prince of Persia: The Sands of Time volt, most viszont a kiadó egy másik nagy szériájának alappillére vált szabadon letölthetővé. 

Sam Fisher 2002-es, klasszikussá vált bevetését sokan a széria legjobbjának tartják (nekem a Chaos Theory a kedvencem, de ez nyilván szubjektív), ezért bizonyára közületek is rengetegen örülnek majd neki, hogy július 13-tól egészen harminc napon keresztül, teljesen ingyen beszerezhető a játék a Uplay rendszeren keresztül. Az első Splinter Cell-t ide kattintva tölthetitek és ha hozzáadtátok a gyűjteményhez, akkor az bizony már a tiétek marad, nem csak átmeneti akcióról van szó.

A franchise utolsó része egyébként a 2013-as Blacklist volt, azóta viszont elsősorban a filmváltozatról szállingóznak hírek, a The Division kapott Splinter Cell öltözéket és a Blacklist fejlesztői dolgoznak valami bejelentetlen újdonságon

Szerintetek mi lesz az augusztusi ingyenes játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)