Hirdetés

Jade Raymond dolgozott egy új Splinter Cell játékon

|

A koncepció létezik, csak az a kérdés, hogy a Ubisoft mit kezdett vele.

Hirdetés

Lényegében a 2013-as Blacklist végigjátszása óta várják a Splinter Cell rajongók, hogy a Ubisoft elkészítse a széria következő epizódját, azóta pedig többször is reménykedhettünk abban, hogy bejelentik a folytatást (például amikor a Chaos Theory rendezője visszatért a vállalathoz, vagy amikor valamelyik áruház listázta az új projektet). A Ubisoft többször is igyekezett megnyugtatni a játékosokat, hogy nincs elfelejtve a franchise, ezt pedig egy új nyilatkozat is alátámasztja. 

Hirdetés

A cég egyik volt munkatársa, Jade Raymond a Game Reactornak adott interjút nemrég a Fun & Serious Game Festivalon Bilbaóban, ahol elmondta, hogy a Blacklist után kidolgozták egy új Splinter Cell játék koncepcióját, amelyen a saját csapata dolgozott, ő pedig executive producerként felügyelte a munkálatokat.

Mivel Raymond már nem dolgozik a Ubisoftnál, így nem tud többet a projektről és arról sincsenek információi, hogy a vállalat mikor akarja leleplezni (vagy le akarja-e egyáltalán), viszont legalább annyi kiderült a szavaiból, hogy valóban fejlesztés alatt áll(t) egy Splinter Cell epizód. A tavalyi E3 előtt Yves Guillemot azt nyilatkozta, hogy jelenleg nincs semmi megosztani valója a sorozattal kapcsolatban, viszont a csapataik különböző dolgokon tevékenykednek, így a türelmünket kéri, szóval valószínűleg tényleg reménykedhetnek a rajongók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)