Hirdetés

Jelenleg nem készül Splinter Cell-játék a Ubisoftnál

|

Ugyan nem hivatalos forrásból jött az infó, de nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió egyelőre nem kívánja folytatni Sam Fisher kalandját.

Hirdetés

A rajongók nagy bánatára a Ubisoft már évek óta hozzá sem szagolt több népszerű sorozatához, köztük a Splinter Cellhez sem. Persze lehet reménykedni, hogy a stúdió titokban azért dolgozik valamin, de kicsi a valószínűsége, hogy mostanában folytatódni fog a lopakodós sorozat.

Hirdetés

Jason Schreier, a Kotaku jól értesült hírszerkesztője a Splitscreen podcast egyik adásában beszélt a Splinter Cell sorozatról. Elmondta, hogy mindenki azt akarja tudni, mikor érkezik új rész, ezért utánajárt egy kicsit a témának, és állítása szerint egyik megkérdezett illető sem tud arról, hogy készülne bármiféle Splinter Cell a Ubisoftnál.

Ez egy kicsit elkeserítő lehet a rajongók számára, de valójában nem túl nagy meglepetés, hiszen már most is sok franchise-zal foglalkozik a csapat, amik ráadásul elég jól is hoznak a konyhára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)