Hirdetés

Splinter Cell: Shadownet spin-off érkezik?

|

A Third Echelon alcsoportjának ügynökei lehetnek a főszereplői egy új Splinter Cell játéknak.

Hirdetés

Még meg sem jelent a Splinter Cell: Blacklist, de máris egy új játékról vizionálnak a rajongók.

Ennek oka, hogy a Ubisoft beregisztráltatott két beszédes domain nevet, a SplinterCellShadownet.com-ot és a SplinterCell-Shadownet.com-ot. A játékosok ebből egy lehetséges spin-off-ra következtettek, melynek főszereplői a Shadownet ügynökei lennének. A Shadownet a Third Echelon-on belül tevékenykedő alcsoport, aminek tagjaival már találkozhattunk a Pandora Tomorrow és Chaos Theory többjátékos módjában.

 

Érdekes elgondolás egy Sam Fisher nélküli, többjátékos módban szerepeltetett frakció tagjairól szóló Splinter Cell játék, de ha engem kérdeztek, nem erről van szó. Ahogy a fenti képen is láthatjátok, a Blacklist-ben főhadiszállásként szolgáló Paladin lopakodó repülőgép fedélzetén található egy Shadownet: Global Feed nevű kijelző, mely külön az online játékosokat és statisztikákat mutatja. Szerintem a Ubisoft emberei jobban ráfekszenek a többjátékos módra, és a lefoglalt domain címeken egy online multis közösségi oldalt készítenek, hasonlóan a Rockstar Games Social Club-hoz.

Egy biztos: a Splinter Cell: Blacklist augusztus 23-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra normál, és távirányítós repülős gyűjtői kiadásban. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)