Hirdetés

Splinter Cell tartalmakat hozhat a Rainbow Six: Siege következő szezonja

|

Egy szivárgás szerint Sam Fisher talán egy újabb Ubisoft franchise-ban teszi tiszteletét, de következő önálló kalandot továbbra sem kap.

Hirdetés

Több egymástól független forrás is új információkkal szolgált a Rainbow Six: Siege ötödik évének következő szezonjairól, és nagyon úgy néz ki, hogy egy cross-over esemény közeleg. A Splinter Cell széria főhőse, Sam Fisher kis híján az összes Ubisoft sorozatban tiszteletét tette már, és most talán egy újabb címmel bővülhet a titkos ügynök vendégszerepléseinek listája.

Hirdetés

A Gamer Felonies nevű YouTube csatornára került fel egy meglehetősen vacak minőségű felvétel, mely két újabb Rainbow Six: Siege operátort, egy Scout kódnéven futó támadót, és egy Aruniként emlegetett védőt mutat be. Előbbi olyan harcmodorral rendelkezik, mintha a Splinter Cell szériából csöppent volna az operátorok közé. A videó alaposabb elemzése során egyes Reddit felhasználók egy SC3000X nevű puskát véltek felfedezni, mely párhuzamba állítható, Sam Fisher "SC" szériás fegyvereivel.

Ezzel összecseng egy másik megbízható szivárogtató, Komora állítása, miszerint az egyik fejlesztő barátja tett utalásokat arra, hogy a stúdió egyéb franchise-okhoz nyúlhat:

"Azt hallottam, hogy a Season 3 egyik operátora crossovert képez majd a Ubisoft egy másik jól ismert szériájával (fogalmam sincs, hogy Sam Fisherről van-e szó), és az egyik képességével egy olyan kamerát használ majd, mely átlát a falakon."

A videóban látható védő, Aruni a jelek szerint valamiféle lézert használó eszközzel lesz felfedezve, melynek funkciója még nem teljesen tisztázott. Emellett robotikus karjával könnyedén meg tud majd semmisíteni útjába kerülő akadályokat, például barikádokat, így tisztítva meg a terepet csapattársainak.

Persze egyik fönti információ sincs hivatalosan megerősítve, így mindenképp ajánlott a távolságtartás fejben. Ti örülnétek, ha Sam Fisher is bekerülne az operátorok közé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)