Hirdetés

Két újabb Splinter Cell játékot játszhatunk újra Xbox One-on

|

A Conviction után a sorozat két másik része is elérhető lett a platformon.

Hirdetés

Nagyon számítottunk arra, hogy az E3-on bejelenti a Ubisoft a következő Splinter Cellt, de erre nem került sor. Még nem zárhatjuk ki, hogy a gamescomon ott lesz, de hajlandóak vagyunk jövő nyárig is várni, csak jöjjön.

Hirdetés

Addig viszont pótolhatjuk a sorozat korábbi részeit, hármat már Xbox One-on is. Nemrég a Conviction Xbox 360-as változata költözött át Xbox One-ra, most pedig a Double Agent, valamint a Blacklist vált a Microsoft legújabb platformján játszhatóvá. Akinek bármelyik megvan lemezen, pattintsa be a gépbe, és egy rövid letöltés után már játszhat is. Aki digitálisan rendelkezik velük, töltheti, aki pedig eddig még egyiket sem vette meg, olcsón behúzhatja az Xbox Store-ból.

Melyik a kedvenc részetek a sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)