Hirdetés

Splitgate: Arena Warfare - heteken belül itt a Portal és a Halo keveréke

|

Az ingyenesen játszható sci-fi lövölde igazi finomsága, hogy portálokat lövöldözhetünk falakra, és akár azokon keresztül is agyonlőhetjük az ellenfeleket.

Hirdetés

Ha a következő nagy multis legenda nem is lesz belőle, a Splitgate alapötlete egyáltalán nem rossz. 

Hirdetés

A Splitgate: Arena Warfare-t május 22-től lehet majd letölteni és ingyen pörgetni a Steamen keresztül. Az alábbi trailer nagyon jól bemutatja, miről van szó, de szerencsére szóban is könnyen össze lehet foglalni: egészen leplezetlenül keverték a Portal elemeit a Halo multis alapjaival. Gyors, pörgős akciót kapunk, és tényleg nem tudhatjuk, honnan támadnak majd ránk. A falakra lőtt kapukon átléphetünk vagy át is lövöldözhetünk, gyakorlatilag nem lehet fedezékbe bújni.

Meglehetősen érdekesnek tűnik a játék, és mivel nem kerül semmibe, így egy próbát megérhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)