Hirdetés

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - vadonatúj SpongyaBob platformert kapunk

|

A Purple Lamp ismét beleássa magát a Nickelodeon sorozatába, ám ezúttal egy eredeti kaland kedvéért.

Hirdetés

A THQ Nordic 10th Anniversary Showcase talán nem volt az év legizgalmasabb műsora, ám a SpongyaBob rajongóinak mindenképp tartogatott egy csemegét: leleplezték a SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake című 3D platformert, ami a Purple Lamp Studios gondozásában készül.

Az osztrák stúdió tavaly hozta el nekünk a 2003-as SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini  Bottom újrakevert változatát, ami egyáltalán nem sikerült rosszul, így most esélyt kaptak a saját víziójuk megvalósítására.

Hirdetés

A The Cosmic Shake egy portálokon átívelő kozmikus utazásra invitál, melyben SpongyaBobnak és Patriknak 7 különböző világot (pl. kalózos, lovagos, cowboyos, ősemberes) felfedezve kell megmentenie az univerzumot. Nem csekély vállalás egy szivacstól és egy tengeri csillagtól, de bizonyára összeáll majd a kép, ha oda kerülünk.

A játék egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de azt elárulták, hogy PC-n, Xbox One-on, PlayStationon és Nintendo Switchen is örülhetnek neki az érdeklődők. A Cosmic Shake weboldalát itt böngészhetitek, bár túl sok infó még nincs rajta.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)