Hirdetés

Jönnek a Spongyabob témájú Nike cipők

|

A cipőmárkák agytrösztjei mostanában nagyon szeretnek popkultúrális ikonokra utazni, így az önmagában, hogy jön még egy hasonló termékvonal, az nem meglepő. Az, hogy a szivacs a témája, az már annál inkább.

Hirdetés

Ki ne akarna Patrik színű csukában lazulni? - tette fel a kérdést Kyrie Irving, aki egyébként már a Jóbarátoktól a Krispy Kremes fánkokig mindenből csinált Nike cipőt. Most a tengerek alá nyúlt, és egy kockanadrágos szivacsot húzott elő onnan.

Hirdetés

Irving szerint a kerék feltalálásával egyenértékű az, hogy a SpongyaBob Kockanadrág franchise-ra és annak rajongóira alapoz. Mi vitatkoznánk, de mindegy is, mert akármilyen furán nézünk, jönnek a csukák. Spongyabob, Patrik, Tunyacsáp, Rák úr, és Szandi is kapnak saját cipőket.

Az árazásról egyelőre még nincs infó, de Irving új cipői olyan 130 dollár körüli árcímkét szoktak kapni. Erre lehet majd számítani most is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)