Hirdetés

Spore: Galactic Adventures - Lesugárzás, egy fő!

|

A nagy sikerű Spore első komolyabb kiegészítőjének hála izgalmasnál izgalmasabb kalandokat élhetünk át más planétákon.

Hirdetés

Will Wright evolúciós szimulátorként beharangozott alkotása tavaly ősszel megesett debütálása óta számos sikert ért el, milliós eladásokat produkált, de az elvárásoknak csupán részben volt képes megfelelni. Az EA legnagyobb csalódására nem lett belőle a következő Sims (népszerűségét tekintve), másrészt a játékosok közül sokan találták az űrfázis elérése után céltalannak és unalmasnak.
Eme csorba kiküszöbölése érdekében kalapálják egy ideje az első kiegészítőt. (Az Édes és Rémes Részek című csomagocskát bűn lenne expanziónak csúfolni.)
A Galactic Adventures címében minden benne foglaltatik, amit a kiegészítő újdonságként hozzácsap az alapjátékhoz. Az űrkorszakba lépve immáron arra is lehetőségünk kínálkozik, hogy a Star Trek filmeket idézve lesugározzunk valamelyik planéta felszínére, ahol számos feladat vár ránk. Hercegnő megmentése, arénaharcok, menekülés kényszerleszállást követően, stb.

spore-gstv.jpg


A történet orientált feladatok mellett a másik fontos játékelem a küldetésszerkesztő, melynek segítségével a játékosok egyedi missziókat generálhatnak, ezeket pedig megoszthatják másokkal. Még mindig nem lesz multiplayer, de egy lépéssel közelebb kerülünk hozzá.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)