Hirdetés

Spore: Galactic Adventures - Sokkoló tartalmak

|

Júniusban ingyenesen letölthető Spore: Galactic Adventures tartalmakkal kedveskednek a Robot Chicken agyalágyult készítői.

Hirdetés

Galactic Adventures néven hamarosan bemutatkozik a Spore első teljes értékű kiegészítője, melynek középpontjában az evolúciós-szimulátor űrfázisa díszeleg küldetésszerkesztővel egyetemben. Saját készítésű munkáinkat megoszthatjuk a Spore felhasználókkal és a Sporeopedia mintájára böngészhetünk a játékosok feltöltései között. Eredetileg márciusra ígérték a Galactic Adventures megjelenését, azonban a legfrissebb hivatalos közlemény szerint június huszonharmadikán számíthatunk vadonatúj kihívásokra.

Amennyiben meguntuk a fejlesztők által előre legyártott missziókat és az igénytelen tartalmak közötti guberálást, válasszuk a Robot Chicken című rajzfilm készítőinek ingyenesen letölthető, agyament és sokkoló kampányát. A külföldön vetített, Seth Green és Matt Senreich nevével fémjelzett Emmy-díjas gyurmasorozat nagyjából a South Park beteges színvonalán mozog, sőt, könnyűszerrel túltesz az említett műsoron. További információkat az idegbeteg jetikről, felrobbanó sz*rkupacokról a SporeWTF oldalán találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)