Hirdetés

Spore Hero és Spore Hero Arena - Az űrlények Nintendora költöznek

|

A vitatott sikerű Spore most ellátogat a Nintendo két konzoljára is.

Hirdetés

A mai napon az EA bejelentette, hogy készül a Spore Hero és Spore Hero Arena, s mindkettő a Nintendo tulajdonosokat célozza meg. Míg a Spore Hero a Wii használók táborát boldogítja, addig a Spore Hero Arena-t a DS-sel rendelkezők szerezhetik be.

A Spore Hero mozgásérzékeléssel lesz ellátva jó Wii játékhoz híven, s a játékmenetben a történet és az akció kapja a fő hangsúlyt. Több, mint 250 lényalkatrészt kell összegyűjtenünk, hogy megmentsük bolygónkat attól, hogy darabokra robbanjon. Megváltozik a Lénylabor is, melyet szándékosan a Wii felhasználók kényelmére újítanak fel

A Spore Hero Arena inkább a harcra specializálódott. A kreatúrák a bolygók között fognak utazni, hogy elnyerjék a bajnoki címeket, miközben természetesen gyüjtögetniük is kell. A gyűjtögetés során olyan tárgyakat gyűjthetnek össze, melyek speciális képességeket adnak, hogy következő ellenfelüket egyszerűbben intézhessenek el. A legjobb az egészben, hogy a DS tulajok egymás mellett ülve Wi-Fi-n keresztül játszhatnak akár hárman is.

A játék megjelenési dátumot még nem kapott, ám gazdagabbak vagyunk egy trailerrel, melyet alább pillanthattok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)