Hirdetés

Spore: Négy újabb cím 2009-ben

|

Az Electronic Arts lassan már a fülét és a far... (senki nem látott és halott semmit) is feji ama bizonyos tehénnek.

Hirdetés

Az EA Maxis hivatalosan is megerősítette, hogy négy új címmel bővül a sorozat. Morgan Roarty, a Spore senior producere szerint mindenek előtt az alapjáték első komoly kiegészítőjére fektetnek nagy hangsúlyt. A Galactic Adventures a végső fázis, az űrutazás és kolonizálás korszakát bővíti ki számtalan lehetőséggel, de mégiscsak a játékosok által készített tartalmak tűnnek a legizgalmasabbnak.

Invázió közeleg!

sporedesktop.jpg


Másodikként a Spore: Creature Keeper projektet említette, ami a fiatalabb korosztályt megcélző mini Sims-ként fogható fel. Egy újszülött kreatúrát kell felnevelnünk.
Két másik Spore cím áll még fejlesztés alatt, de ezeket már külsős csapat készíti. A Spore: Hero a Wii felhozatalát erősítő kalandjáték, kistestvére pedig Spore: Hero Arena néven jelenik meg DS-re.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)