Hirdetés

Spore - Steam verzió SecuROM nélkül

|

A Steam rendszerén keresztül megvásárolható Spore nem tartalmaz semmilyen másolásvédelmi eljárását.

Hirdetés

Nem kívánok ünnepeket megfertőző veszekedéslavinát elindítani, de személyem azon lusta játékosok táborát bővíti, akik számára nem jelent minden esetben extázist egy játék dobozának szétmarcangolása, éppen ezért tapsikoltam, mikor a Valve digitális disztribúciós rendszerére megérkeztek az első EA fecskék. Az elkövetkezendő hónapokban folyamatosan bővíteni fogják kínálatukat, a jelenleg elérhető produktumok között megtalálhatjuk Will Wright népszerű alkotását, melyhez néhány nappal ezelőtt megjelentették a DRM rendszer pestisét, segítségégével deaktiválhatunk és újraaktiválhatunk választott számú telepített kópiát. Mindörökre elbúcsúzhatunk a beépített SecuROM védelmétől, ugyanis a Steam-re felpakolt változatban egyáltalán nem található másolásvédelemi eljárás, azaz telepítéseink száma nincsen korlátozva, minden olyan vason futtathatjuk, mely rendelkezik Steam fiókkal és internetkapcsolattal. A Steam fórumán jó hírekkel szolgáló moderátor szerint lehetséges, hogy a további, DRM rendszert használó EA játékok is feloldozást kapnak.

spore_2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)