Hirdetés

Spore vs. teremtéselmélet

|

Csupán idő kérdése volt, hogy mikor látják meg valakik a Spore képében Lucifert, magát a villásfarkú főördögöt.

Hirdetés

A kreacionisták, a teremtéselmélet hívei igen komoly számmal képviseltetik magukat az Egyesült Államokban, s befolyásuk az oktatási rendszerre és a politikára is hatással bír. Szó sincs arról, hogy mindannyian együtt emeltek volna szót Will Wright evolúciós játéka ellen. Néhányan azonban úgy döntöttek, hogy külön honlapot szentelnek a Spore elleni küzdelemnek, amivel szerintük az Electronic Arts gyakorlatilag hadat üzent a teremtéselméletnek, s megtéveszti, az "evolúció hitére téríti" az ártatlan gyermekeket. A honlap szerkesztője méltatja ugyan Will Wright munkásságát, főként a Sim City miatt, de szemére veti, hogy az episzkopális felekezet tagja, ahol a saját nemükhöz vonzódó egyéneket is pappá szentelnek.

spore_3.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)