Hirdetés

Spore:Creepy & Cute Parts Pack - Most már hivatalos

|

A Maxis evolúciós szimulátora még nem merítette ki a kreativitás tárházát, így hamarosan megkapjuk az első kiegészítőt.

Hirdetés

Nem is olyan rég bukkantak fel az első arra utaló jelek, hogy kiegészítőt kap a Spore. Akkor még hivatalos megerősítés híján kénytelenek voltunk kérdőjelet biggyeszteni az eset mögé. Most azonban a lehető legbiztosabb forrásból bizonyosodhattunk meg arról, hogy lényeink hamarosan még cukibbak, vagy még félelmetesebbek lehetnek.

spore_2.jpg


A Spore:Creepy & Cute Parts Pack a hivatalos oldalon látható aprócska dobozkép alapján egy sorozat első darabjának tűnik. Nyakam rá, hogy az elkövetkező hónapokban, években újabb Parts Pack bejelentésekre és kiadásokra kerül sor.
Habár a majd' 20 dolláros csomagocska már előrendelhető, a tartalma egyelőre még a káming szún kategóriába tartozik, vagyis legfeljebb találgatni lehet. A november 18-án esedékes megjelenésig ha kell, fenyegetéssel vagy zsarolással élve, de kiszedjük az illetékesekből a szükséges információkat.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)