Hirdetés

Spórolj a Windowson és az Office-on ezzel a szuper leárazással!

|

Rendkívül alacsony áron lehet legális operációs rendszered és irodai programcsomagod!

Világszerte milliók használják a Microsoft Office-t munkához és tanuláshoz, otthon, az irodában, a tantermekben, vagy akár ezek mindegyikében. Az Office 2021-et és a korábbi kiadásokat elegendő egyszer megvásárolni, és egy gépen használhatjuk, korlátlanul frissíthetjük őket, amíg érkeznek frissítések, és nem kell újra költenünk, hogy elérhessünk minden funkciót.

A Keysfan oldalán megvásárolható az Office 2021 Pro is, ami a Wordhöz, az Excelhez, a Powerpointhoz, az Outlookhoz, a Teamshez és a OneNote-hoz is hozzáférést kínál mindössze 27,36€-ért. Ha öt licencet vásárolsz, darabja már 14,13€-ért a tiéd lehet, és gondoskodhatsz arról, hogy az egész család gondtalanul használhatja a programokat!

Hirdetés

Eredeti Office már 14,13€-ért!

Eredeti Windows 10 Prót is vásárolhatsz már 7,43€-ért, de ha többet veszel, a Windows 10 Pro csak 6,14€! A Keysfan garantálja, hogy a kulcs 100%-ig eredeti, hivatalos terméket aktivál, és lehet Windows 11 Próra frissíteni.

Különleges ár: eredeti Windows 10 Pro 6,14€-ért!

Még több változat: 62% kedvezmény Office-ra és csomagokra (Kuponkód: BKS62)

Még több Office >>

50% kedvezmény még több Windowsra (kuponkód: BKS50)

A Keysfan számos további szoftvert kínál, köztük játékokkal, biztonsági és vírusirtó programokkal, videószerkesztőkkel. Pénztárcabarát ajánlatokkal szerezhetsz meg Ashampoo PDF Pro 3-at vagy IObit Driver Booster 9 Prót.

Hasznos szoftverek

Miért a Keysfan?

• Spórolj: Bármilyen Windows vagy Office a tiéd lehet, azok minden frissítésével, közvetlenül a Microsofttól!

• Legális licenc: a szoftvert a Microsoft hivatalos oldaláról töltheted be, majd az aktivációs kulcs segítségével aktiválhatod. A termék 100%-ig eredeti. A Keysfan licencei legálisak, a cég garanciát vállal minden értékesítésre.

• 24/7 ügyfélszolgálat: Miután vásároltál, bátran keresd fel az ügyfélszolgálatot, ahol segítenek megoldani a telepítés vagy használat során felmerülő problémákat.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)