Hirdetés

Sportjátékokkal tömik tele az Xbox Game Passt márciusban

|

A hónap első felében főleg a sportjátékok kedvelői örülhetnek, illetve azok, akik a Star Wars: Squadrons-szal szemeznek régóta.

Hirdetés

A Microsoft nagyon jól tette, hogy beolvasztotta az Electronic Arts szolgáltatását, az EA Play-t az Xbox Game Passbe, ami így sokkal látványosabban bővülhet. Egyébként sem voltunk elégedetlenek, de az első márciusi bővítésen például láthatóan segített az együttműködés.

Március első felében négy újdonságot kapunk, ebből kettőt az EA Play miatt, illetve bejelentették, hogy az NHL 21 konzolos változata valamikor áprilisban lesz elérhető ingyen az előfizetők számára.

Hirdetés

A Madden NFL 21 már most játszható konzolokon, március 4-én pedig a Football Manager 2021 (PC), az FM 2021 Xbox Edition (Konzol és PC), valamint az NBA 2K21 (cloud gaming és konzol) csapódik a felhozatalhoz. A Star Wars: Squadrons szintén márciusban jön, de ennél még nem ismert pontos dátum.

Távozók ugyancsak lesznek: március 15-én az alábbi címek kerülnek ki a Game Passből, addig 20%-kal olcsóbban húzhatja be őket minden aktív előfizető.

  • Alvastia Chronicles (Konzol és PC)
  • Astrologaster (PC)
  • Bloodstained: Ritual of the Night (Konzol és PC)
  • Kona (Konzol)
  • The Witcher 3: Wild Hunt (Konzol)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)