Hirdetés

SpyParty - Early Access-en a zseniális aszimmetrikus multi játék

|

A SpyParty a Spore egyik fejlesztőjének új multiplayer játéka, amiben a két játékos kémként és mesterlövészként igyekszik kijátszani egymást.

Hirdetés

A SpyParty egy zseniális koncepció. A Spore egyik tehetséges programozója, Chris Hecker készítette el a játékot, ami most már Early Access-en is elérhető, de még elég korai stádiumban van.

A SpyPartyban két játékos vesz részt; egy kém és egy mesterlövész. A kém meghívást kap egy koktélpartira, ahol különböző feladatokat kell ellátnia, úgy is mint ellopni a meghívottak listáját vagy poloskát tenni az egyik vendégre és mindezt anélkül, hogy túl feltűnő lenne.

Ez azért is fontos, mert a szomszédos épület tetején ott a másik játékos, a mesterlövész, akinek pedig az a feladata, hogy kiderítse, melyik vendég a kém, és likvidálja az illetőt.

De meséljen erről inkább a veszélyesen brit hölgy.

A SpyParty még alfában van, ezért ne ijesszen meg senkit sem a grafika, ugyanis a fejlesztők ezen rengeteget fognak még javítani. Valahogy így fog kinézni majd a játék.

A SpyPartyról további információkat találtok a hivatalos oldalon, ahol meg is tudjátok vásárolni Hecker játékát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)