Hirdetés

Spyro Reignited Trilogy - letöltés nélkül semmit nem ér a dobozos változat?

|

Néhány felhasználó a hivatalos megjelenés előtt hozzájutott saját példányához, és nem lettek elragadtatva.

Hirdetés

Dobozos játékot általában két okból vesz az ember: vagy szereti a polcán látni a játékait, vagy nem akar túl sok adatot letölteni. Az óriási első napi patchek korában ez utóbbi már egyre nehezebb, de a Spyro Reignited Trilogy valami egészen újat mutat.

Hirdetés

A Reddit és a ResetEra is tele van olyan felhasználókkal, akik - részben az Amazon hibájából - a mai, hivatalos megjelenés előtt kapták meg saját játékaikat. Azonnal szemet szúrt nekik a dobozra írt "Letöltést igényel" felirat, de ennél is durvább, ami a lemez behelyezése után következett. Az egyik felhasználó képe alapján a korongról 238,77 MB-nyi adat települ Xbox One-on, a maradék 42,1 GB-ot a netről kell letölteni. Nem elég, hogy ez a kb. 42,5 GB-nyi adat simán elfért volna egy dupla rétegű blu-rayen, úgy néz ki, frissítés nélkül nem is lehet játszani.

PlayStation 4-en állítólag 65 GB-ot foglal a csomag digitális kiadása, ehhez már értelemszerűen kevés lett volna egy lemez. Egy felhasználó azt írja, az első játékból 9 GB található a lemezen, a másik kettő 17,6 GB letöltése után érhető el, amivel a matek még nem jön ki, de feltételezhető, hogy a maradék 38,4 GB szintén a korongon van, csak használhatatlan a letöltendő fájlok nélkül.

Ha ti is átvettétek már saját példányaitokat, mondjátok el, mit tapasztaltatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)